Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Nieuwe Webwinkel Online!

  • Geplaatst op
  • Door Raymond Heibrink
  • 0
Nieuwe Webwinkel Online!

De nieuwe webwinkel van Houthandel van Gelder is online gegaan! De lay out van de website is overzichtelijker en mobiel vriendelijk.

Vandaag 9 februari is onze nieuwe webwinkel online gegaan. Een grote verbetering is de mogelijkheid om alvast thuis of op de bouwplaats een bestelling te doen. Zodra uw bestelling gereed is ontvangt u van ons een e-mail. U kunt dan u bestelling bij ons afhalen. U kunt zowel online of in onze winkel afrekenen.


 

Wil u liever uw bestelling in de winkel afhalen?

Selecteer dan bij het afrekenen de optie "betalen bij afhalen" Zodra uw bestelling gereed is ontvangt u van ons een e-mail waarna u uw bestelling kunt afhalen bij onze houthandel.

 

Houthandelvangelder.nl nu ook mobiel vriendelijk!

Veel van onze klanten willen graag hout bestellen op locatie via de smartphone. Wij hebben hier rekening mee gehouden en hebben er voor gezorgd dat Houthandelvangelder.nl nu ook mobiel vriendelijk is!

 

Vaste lage prijzen op hout en bouwmaterialen

Wij blijven vaste lage prijzen hanteren op hout en bouwmaterialen. Wij zijn specialist in douglas hout! Heeft u een groot bouwproject? Vraag dan een offerte aan!


Wij bezorgen door heel Nederland

Wij bezorgen hout door heel Nederland zoals Groningen, Flevoland, Gelderland en alle andere prvincies. Uitgezonderd is Zeeuws vlaanderen en de waddeneilanden. Bezorgen in België en Duitsland is mogelijk maar wel op aanvraag.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter. Let op, uw reactie wordt gepubliceerd onder het artikel. Dit is geen contactformulier.
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.