Menu
EUR
Houthandel van Gelder: Uw houthandel in de buurt en online houthandel

Houthandel van Gelder: Uw houthandel in de buurt en online houthandel

Door: Raymond Heibrink Reacties: 0

De beste houthandel in de buurt en online

Houthandel van Gelder is de beste en goedkoopste houthandel in de buurt van Zwolle. Ook kunt u online hout bestellen op Houthandelvangelder.nl. Onze houthandel is gevestigd in Hattemerbroek, in de buurt van Zwolle. U kunt een bezoek brengen aan onze houthandel of ervoor kiezen om uw bestelling aan huis te laten bezorgen. Wij zijn gespecialiseerd in douglas hout, eikenhout en plaatmaterialen. Wij bezorgen hout door heel Nederland, maar ook in België en de grensregio van Duitsland.

Houthandel van Gelder is een echte lokale houthandel, die in de loop der jaren in uitgegroeid tot een landelijke speler. Naast een winkel heeft ons familiebedrijf een eigen werkplaats voor maatwerk en een distributiecentrum van in totaal ruim 20.000 m2.

 

Bezoek onze winkel in Hattemerbroek nabij Zwolle

Woont u in de buurt van Zwolle? Houthandel van Gelder is de houthandel voor de regio Gelderland, Flevoland, Overijssel en Drenthe. U kunt tijdens onze openingstijden een bezoek brengen aan de winkel van onze houthandel. Wij helpen wij U graag verder met het kiezen van het juiste hout. Desgewenst kunt u uw hout door ons laten bezorgen. 

 

Uw hout laten klaarleggen door onze medewerkers

Weet u al precies welk hout u wenst te kopen? Het is ook mogelijk om alvast online uw hout te bestellen. Wij leggen het dan alvast klaar zodat u uw bestelling makkelijk kunt inladen in uw auto of aanhanger. Na uw bestelling nemen wij telefonisch contact met U op. Achteraf betalen aan de kassa is mogelijk. 

 

Online hout bestellen

Vanzelfsprekend kunt U ook online hout bestellen in onze online shop. Wij bezorgen uw hout aan huis. Lees hier alles over het bezorgen van hout en bouwmaterialen. Houthandel van Gelder is de goedkoopste houthandel in de buurt van Zwolle en ver daarbuiten! 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Winkel met webshop
Houthandel sinds 1979. Wij hebben naast onze webshop, ook een winkel nabij Zwolle.
Bezorging
Gratis levering vanaf €1500,-. Levertijd gemiddeld 7 werkdagen
Ruime voorraad
Ruime voorraad hout: zowel online, als in onze winkel
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter. Let op, uw reactie wordt gepubliceerd onder het artikel. Dit is geen contactformulier.

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!