Menu
EUR
Douglas hout kopen tegen een scherpe prijs

Douglas hout kopen tegen een scherpe prijs

Door: Raymond Heibrink Reacties: 0

Houthandel van Gelder koopt zelf douglas hout in bij zagerijen. Wij zijn in Nederland één van de grootste leveranciers van douglas hout. Hierdoor zijn wij in staat om douglas hout aan te bieden tegen een zeer scherpe prijs. Douglas hout wordt in Europa geproduceerd en verwerkt in zagerijen. Hierdoor is het een goed en verantwoord alternatief voor hardhout.

 

Douglas hout is het ideale tuinhout

De laatste jaren heeft de toepassing van douglas hout een enorme vlucht genomen. Het is het ideale tuinhout door de scherpe prijs en de goede verwerkbaarheid. Net als bij eikenhout kan er scheurvorming optreden wanneer douglas hout uitdroogt. Maar dat geeft aan de andere kant ook wel een robuust uiterlijk aan je constructie. Zodra vochtpercentage en de buitenlucht weer hoger wordt zullen de scheuren weer kleiner worden. In de loop der jaren vergrijst douglas hout. Dit kun je verminderen door het hout te beitsen met onze Remmers beits. Deze beits is speciaal voor het verduurzamen en verfraaien van deze houtsoort. Het hout gaat het langer mee omdat schimmels minder kans krijgen! Populair is de zwarte Remmers beits waarmee je douglas rabat zwart kunt beitsen.

 

Vele toepassingen

Douglas hout wordt onder andere toegepast in schuttingen, kapschuren, schuttingen, overkappingen en houten veranda's. Veel bouwbedrijven en klusbedrijven hebben zich gespecialiseerd in de populaire douglas overkappingen met plat EPDM dak en kapschuren, eventueel voorzien van een kleine schuur. Klusbedrijven en bouwbedrijven kunnen bij ons ook zakelijk hout bestellen tegen aantrekkelijke voorwaarden.

 

Breed assortiment douglas Zweeds rabat, balken en planken

Wij verkopen robuuste douglas palen en balken in diverse afmetingen. Naast fijnbezaagd douglas hout hebben kunt u bij ons ook geschaafd douglas hout kopen. Populair is het zwarte rabat. De wanden van uw constructie kunnen afgewerkt worden met douglas Zweeds rabat en blokhutprofiel planken. Douglas planken kunnen ook worden toegepast in een wandconstructie maar houdt er wel rekening mee dat het hout werkt. Hierdoor kunnen er kieren ontstaan in uw constructie. Wij raden het daarom aan om deze planken te potdekselen.

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Winkel met webshop
Houthandel sinds 1979. Wij hebben naast onze webshop, ook een winkel nabij Zwolle.
Bezorging
Gratis levering vanaf €1500,-. Levertijd gemiddeld 7 werkdagen
Ruime voorraad
Ruime voorraad hout: zowel online, als in onze winkel
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter. Let op, uw reactie wordt gepubliceerd onder het artikel. Dit is geen contactformulier.

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!