Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? ContactLet op, langere levertijd ivm voorjaarsdrukte!

Kozijn op Maat

Let op: Door de enorme drukte voor maatwerk projecten is er een lange wachttijd. Eerder starten met uw project? Vanzelfsprekend werken wij voor de levering van hout graag samen met de vakman uit uw buurt. U kunt gerust een offerte (laten) aanvragen voor de levering van hout voor uw maatwerk project.

 

In onze werkplaats maken wij uw kozijn volledig op maat. Van een houten raamkozijn tot een deurkozijn op maat, alles is mogelijk. Ook een deur op maat behoort tot de mogelijkheden! Desgewenst kunnen onze buitendienst medewerkers uw kozijn plaatsen.

Kozijn Hout

Naast maatwerk kozijnen zoals deurkozijnen en raamkozijnen verkopen wij kozijnhout in diverse profileringen. Te denken valt hierbij aan een RSx Stijl en bovendorpel, een R Onderdorpel, een R1 Stijl en bovendorpel, een C Onderdorpel en een A Stijl en bovendorpel.

Offerte Aanvragen voor een Houten Kozijn op Maat?

Deur, deurkozijn, raamkozijn of kozijn op maat laten maken? Heeft u speciale wensen? In overleg is veel mogelijk. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de kosten? Neem gerust contact met ons op voor een offerte!

Neem Contact met ons op voor een Offerte

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x