Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Prijs vanaf €13,65
Dampopen tape voor het aftapen van de onderzijde van een polycarbonaat plaat. Dit voorkomt ongedierte in de kanalen en zorgt voor ventilatie.
Prijs vanaf €10,00
Dampdichte tape voor het aftapen van de bovenzijde van polycarbonaat kanaalplaten. Dit voorkomt ongedierte in de kanalen van de polycarbonaat kanaalplaat.
Muurprofiel
Prijs vanaf €49,20
Aluminium muurprofielen voor polycarbonaat dakplaten. Een aluminium muurprofiel is ideaal voor als uw veranda / afdak schuin tegen een muur aangebouwd wordt. Een aluminium muurprofiel met rubber.
Zijprofiel
Prijs vanaf €37,55
Zij profiel voor bevestiging polycarbonaat dakplaten. Voor in de lengte richting van de platen aan de zijkant van het afdak. Ideaal voor de bouw van uw eigen veranda of terrasoverkapping.
Koppelprofiel / Tussenprofiel
Prijs vanaf €27,50
Koppel uw polycarbonaat dakplaten aan elkaar met dit aluminium koppelprofiel. Aluminium tussen profiel voor tussen 2 polycarbonaat kunststof dakplaten, Aluminium T profiel met rubbers en schroeven.
Afsluitprofielen 98 cm wit pvc
Prijs vanaf €3,60
Afsluitprofielen 98 cm wit pvc. Profielen voor de kopse kant van de polycarbonaat dakplaat. Deze eindprofielen geven uw veranda een mooie afwerking.

Aluminium Profielen Veranda / Polycarbonaat Platen

Wij hebben diverse profielen voor polycarbonaat platen in ons assortiment zoals koppelprofielen, zijprofielen, muurprofielen en afsluitprofielen voor terrrasoverkapping of veranda. Tevens verkopen wij rollen damp dichte tape.

Voor bitumen en EPDM dakbedekking kunt u tevens een aluminium daktrim kopen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x