Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Douglas overkapping met Puntdak en dakpanplaten

Houten overkapping met Puntdak kopen, Mooie Douglas schuur met Puntdak kopen, ook te gebruiken als Douglas houten overkapping of Douglas carport met puntdak. 

Douglas overkapping met puntdak kopen voor uw terras of carport? Onze online houthandel stelt zelf een Douglas houten overkapping met puntdak, terrasoverkapping met puntdak, houten veranda en houten kapschuur als bouwpakket samen. Wij verkopen diverse afmetingen Douglas houten overkappingen compleet met EPDM dakbedekking. U kunt bij ons terecht voor een Douglas overkapping met de afmeting 4x4 meter, 3.5x3.5 meter, 2.8x2.8 meter, 2.8x4 meter en 3.5x5 meter. Wij hebben een prachtige Douglas veranda bouwpakket te koop in vele afmetingen en kunt u bij ons Douglas vlonderplanken bestellen. Ook kunt u bij ons een schuur met overkapping kopen

Let op: Dit zijn Douglas overkapping materiaalpakketten. Bij deze overkappingen van hout zijn staanders en liggers niet ingekeept. U dient het hout dus nog zelf te bewerken. Kiest u voor geschaafde balken dan zijn deze ongeveer 1 centimeter minder breed.

 

Douglas kapschuur 

Houten overkapping met puntdak kopen?

Douglas overkapping van hout met puntdak kopen als bouwpakket? Een Luxe houten overkapping van Douglas hout is een aanwinst voor uw tuin en buitenleven. Maak er uw eigen tuinkamer van met een mooie zithoek, buitenkeuken of een andere aankleding. Een overkapping met puntdak van hout kan zowel aan huis gebouwd worden of vrijstaand in de tuin. Ook is een overkapping met plat dak toepasbaar als carport met puntdak. Het verschil tussen het overkapping hout materiaalpakket en een standaard overkapping hout bouwpakket is dat het hout nog bewerkt moet worden. Dit scheelt u aanzienlijk in de kosten.

Douglas overkapping met puntdak op maat

Tevens kunnen wij een Douglas overkapping met puntdak op maat maken, Een Douglas overkapping met puntdak als bouwpakket samenstellen of een Douglas overkapping met puntdak als materiaalpakket samenstellen. Neem voor maatwerk overkapping met puntdak contact met ons op! Er is veel mogelijk. Bestel nu online een Douglas overkapping met puntdak bouwpakket.

Een houten overkapping met puntdak is een aanwinst voor uw tuin

Een Douglas houten overkapping is een aanwinst voor uw tuin. Uw tuinmeubels blijven schoon en droog en u kunt heerlijk van het buitenleven genieten onder uw houten overkapping. U kunt bij ons houten overkappingen met puntdak kopen in diverse afmetingen. Van een kleine overkapping met puntdak tot een ruime grote overkapping met puntdak. Hier kunt u een mooie houten overkapping met puntdak kopen.

Overkapping hout met puntdak

Wij leveren materiaalpakketten voor uw Douglas hout overkapping met punt. U kunt er ook voor kiezen om uw Douglas-hout los te bestellen. Wij leveren alles voor uw overkapping zoals Zweeds rabatdelen voor de wandbetimmering, regels, dakbeschot, EPDM dakbedekking en dakpanplaten voor het dak en een zinken regenafvoer. Een overkapping van hout kopen voor een scherpe prijs? Kies dan voor een materiaalpakket zodat u zelf uw houten overkapping kunt bouwen.

Veel gestelde vragen houten overkappingen met puntdak

Bekijk hier alle veelgestelde vragen met betrekking tot onze materiaalpakketten voor houten overkappingen met puntdak.

❓ Wat is een materiaalpakket voor een houten overkapping?

Onze overkappingen met puntdak zijn materiaalpakketten voor een houten overkapping van Douglas hout. Een belangrijk kenmerk van een Douglas materiaalpakket is dat u het hout nog zelf moet zagen en inkepen. Dit in tegenstelling tot een bouwpakket waar alles al op maat is gezaagd en waar staanders en liggers ingekeept zijn. Het grote voordeel is dat materiaalpakketten goedkoper zijn en dat u uw overkapping of veranda geheel naar eigen wens kunt plaatsen.

✅ Waar kan ik een Douglas houten overkapping met puntdak kopen?

U kunt uw houten overkapping met puntdak online bij Houthandel van Gelder kopen. Wij leveren overkappingen in diverse afmetingen. Wanneer de gewenste afmeting hier niet tussen staat dan kunnen wij in overleg Douglas materiaalpakket samenstellen voor uw offerte. 

✅ Is de overkapping met puntdak beschikbaar in Douglas hout uitvoering?

Ja, alle overkappingen van Houthandel van Gelder zijn qua zichtwerk uitgevoerd in douglas hout.

✅ Kan de overkapping ook in geschaafd Douglas hout uitgevoerd worden?

Ja, wij bieden naast de standaard fijnbezaagd Douglas uitvoering ook een geschaafd Douglas uitvoering aan. Wanneer wij het Dougals hout schaven wordt de netto afmetingen kleiner. Een Douglas balk 150x150 mm zal geschaafd een afmeting van +/- 143x143mm hebben.

✅ Wat is het verschil tussen een Douglas overkapping met puntdak en een Douglas Kapschuur? 

Een Douglas overkapping met puntdak is een overkapping met stalen dakpanplaten waarbij beiden dak helften dezelfde lengte hebben.

Een Douglas kapschuur is een kapschuur met dakpanplaten waarbij één zijde een korte kant heeft en de andere zijden een lange kant die verder doorloopt naar de grond, de achterwand van een kapschuur is vaak een stuk lager als de voorkant.

✅ Worden er dakpanplaten meegeleverd met de Douglas overkapping?

Ja, deze Douglas overkapping wordt geleverd met zwarte / antraciet Dakpanplaten of terracotta rode dakpanplaten. Ook wordt er folie voor onder dakpanplaten meegeleverd met alle dakpanplaat schroeven, vuren tengels en vuren panlatten. 

✅ Is er een handleiding voor deze Douglas overkapping beschikbaar?

Ja, voor onze eigen Douglas materiaalpakketten is ook een handleiding beschikbaar. Deze kunt u downloaden op de product pagina. Wanneer er desondanks nog vragen zijn, dan kunt u ons altijd mailen.

 

 

Lees verder
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x