Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Welkom in onze winkel

  • Geplaatst op
  • 0
Welkom in onze winkel

Aan de voskuilerdijk 6 in Hattemerbroek hebben wij een mooie ruime winkel waar u zonder afspraak producten kunt komen bekijken en afhalen.

Aan de voskuilerdijk 6 in Hattemerbroek hebben wij een mooie ruime winkel waar u zonder afspraak producten kunt komen bekijken en afhalen. Voor onze winkel is er voldoende parkeergelegenheid om uw producten in te kunnen laden. De winkel beschikt ook over verschillende materialen, zodat wij u bij grote bestellingen of zware producten hulp kunnen bieden bij het verplaatsen van de producten.

 

Bij ons in de winkel is van alles te vinden. We hebben verschillende soorten hout waarvan we u graag de eigenschapen uitleggen:
Douglas
Vuren
Eiken
Hardhout
Geïmpregneerd Vuren/Grenen
Thermohout
Red Cedar    
Red Class Wood

 

Er is een apart deel waar u een ruim assortiment producten kunt vinden.  Zoals:
Bevestigingsmaterialen
Verf & Beits
Tuin Beslag
Gereedschap
Bouw Beslag
Deur opvangbeugels/Deurvangers
Gevelroosters

 

Uiteraard hebben wij voldoende hout op voorraad staan en is 90% van onze webshop producten in onze fysieke winkel te verkrijgen. Wilt u zeker weten dat uw product voor u gereed staat, dan kunt u een bestelling op onze website www.houthandelvangelder.nl plaatsen. U kunt er dan voor kiezen uw bestelling klaar te laten zetten of zelf uit de stelling te halen. De klaarzettijd bevat 1 á 2 werkdagen en u ontvangt bericht van ons wanneer u het kunt komen afhalen.

 


Wij verkopen ook mooie complete overkappingen en tuinhuizen. Bij ons in de winkel staat een showmodel overkapping, kapschuur en een veranda. Deze vind u ook op onze website terug met standaard maatvoeringen. Wilt u in plaats van een standaard model het een en ander op maat gemaakt hebben, kunt u hiervoor bij ons terecht. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan. Onder het genot van een bakje koffie, gaan wij graag het gesprek met u aan.

 

Ook bij overig maatwerk, als u bijvoorbeeld producten in stroken gezaagd wilt hebben of een aparte verbinding in het hout wilt laten maken, zijn deze opties allemaal bespreekbaar. Wij denken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn en proberen dit te realiseren.

 

U bent van harte welkom om hiervoor naar de winkel te komen, of u kunt hierover een mail sturen, waarbij u een vrijblijvende offerte krijgt toegestuurd.
Benoem in deze gevallen altijd:

 


- Welke houtsoort u wenst.
- Welke maten/verbindingen het hout moet hebben.
- Wanneer u het nodig heeft. ( Let op langere levertijd bij zaagwerk! )
- Gaat het om grote projecten, laat dan ook weten of u het eventueel door ons geplaatst wilt hebben.

 

Dit alles wordt dan voor u in behandeling genomen en er wordt met de zagerij een afspraak gemaakt over wanneer het hout verwerkt word. Als deze bestelling klaar is, wordt u geïnformeerd dat het afgehaald kan worden, daarnaast bieden wij tegen het huidige tarief u de mogelijkheid aan het af te laten leveren via onze ervaren chauffeurs.

 

Heeft u nog vragen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Onze collega’s staan u graag te woord!

 

Voor vragen mag u altijd mailen naar: [email protected]

 

Of bellen naar: 038-376 01 73
Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van   8.30 – 12.30 / 13.00 – 16.30

 

Maandag:           7.30 – 17.30       
Dinsdag:              7.30 – 17.30
Woensdag:        7.30 – 17.30       
Donderdag:       7.30 – 17.30
Vrijdag:                7.30 – 17.30  ( Let op, vrijdag geen koopavond ! )            
Zaterdag:            8.00 – 16.00

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter. Let op, uw reactie wordt gepubliceerd onder het artikel. Dit is geen contactformulier.
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.